Ochrana osobných údajov

 
 
 
 
aaa_zakorenovace_NIVO.jpg aaaaaa_nivo_planter_respana.jpg Krmitka_nivo.jpg NIVO22.jpg
 
 
UPOZORNENIE

Vážení zákazníci,

 

upravujeme otváraciu dobu nasledovne: od 08.00 do 15.00, v obmedzenom režime - vstup možný len s rúškou a najviac 1 zákazník.  SOBOTA a NEDEĽA - zatvorené. Zároveň sa ospravedlňujeme za možné neskoršie dodanie tovaru maximálne o 24 hodín (neplatí pre víkendy), nakoľko sa nám enormne zvýšil počet objednávok kvôli zavedeným opatreniam vlády. Ďakujeme za pochopenie. 

 

Pre objednávky odosielané kuriérskymi spoločnosťami platí nasledovné:

 

TOPTRANS - zásielky musia byť vyplatené vopred, nakoľko kuriérska spoločnosť od dnešného dňa do odvolania nevyberá dobierky v hotovosti ani platobnými terminálmi. Môžete využiť platbu BESTERONOM alebo platbu na náš účet uvedený medzi KONTAKTMI.

GEIS - zásielky sú zatiaľ zasielané bez obmedzenia, ale prosíme Vás, ak môžete platbu realizujte prostredníctvom platobnej brány BESTERON alebo platbu na náš účet uvedený medzi KONTAKTMI. Dodacia lehota môže byť momentálne 24-72 hodín od objednania. Neplatí pri víkendoch.

 

V prípade nejasností nás kontaktuje na tel. čísle 034/ 772 39 97. 

 
 

Ochrana osobných údajov GDPR

Poskytnutie osobných údajov je dobrovoľné, subjekt má právo k ich prístupu a právo na ich opravu vrátane ďalších zákonných práv k týmto údajom. Predávajúci sa zaväzuje k ochrane uvedených osobných údajov poskytnutých kupujúcim. Uvedené údaje budú slúžiť len pre potrebu predajcu a bude s nimi nakladané v súlade so zákonom č 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov.

 

Pre prácu s osobnými dátami spĺňame zákon č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov, ktorý zásadne ovplyvnil práva a povinnosti tých, ktorým osobné údaje patria, aj tých, ktorí s nimi pracujú. K tomu, aby sme vašu objednávku doručili priamo vám, prípadne s vami mohli komunikovať, potrebujeme poznať niektoré údaje (meno, adresa, telefón, e-mail). Pokiaľ ste firma a požadujete na zakúpený tovar faktúru, potom by sme mali poznať ešte doplňujúce údaje (názov firmy, IČO, DIČ, číslo účtu). Tým, že nám prostredníctvom e-shopu poskytnete akékoľvek osobné údaje, vyjadrujete pochopenie a jednoznačný súhlas so zhromažďovaním, používaním a prenosom takýchto osobných údajov.

 

Tieto údaje ukladáme do databázy, takže pri ďalšom nákupe už nemusíte vypĺňať celý registračný formulár znovu - stačí, keď zadáte vaše prístupové meno a heslo. Tieto dáta považujeme za prísne dôverné a neposkytujeme ich žiadnej tretej strane. Výnimkou je iba kuriérska služba (Geis a TopTrans), ktorá s každou zásielkou dostáva z dôvodu doručenia zásielky vašu adresu. Vaše dáta budú kedykoľvek na vašu žiadosť opravené alebo vyradené z databázy.

 

Aj keď spoločnosť Dušan Spuchlák – Drogéria, vinohradnícke a záhradkárske potreby s.r.o. nemôže zaručiť, že nikdy nedôjde k neoprávnenému prístupu, môžete sa spoľahnúť, že venuje veľkú starostlivosť zachovaniu bezpečnosti vašich osobných údajov a predchádzaniu neoprávnenému prístupu k nim.